Nog 0 dagen, 0 uur en 0 minuten (2)


Er is witte rook! Champagne!

Het is zeker: er komt een geheel nieuw, vernieuwd, verhernieuwd TPO! De plannen die ik had, het resultaat van anderhalf jaar werk, kunnen 100% zeker doorgang vinden. Dit betekent dat je de komende tijd langzaam maar zeker veranderingen zult gaan zien op TPO: nieuwe namen, meer écht neutraal en objectief nieuws, meer achtergrond, meer interviews, meer objectieve duiding waarin meer bronnen en meer ‘experts’ worden bevraagd, meer essays die écht tot denken aanzetten…(mis je nog wat? Let me know! [email protected])

En minder nonsense, BN’ers, laffe rubriekjes, neerbuigende Jip en Janneke-uitlegtaal, SEO-opvuloefeningatikeltjes, tips om ‘goed te leven’, etc. etc. etc. en vooral minder, minder, minder moralistische agendajournalistiek.

Ook: meer achter de paywall (nu echt) want een medium als TPO heb je niet gratis, al blijft het dagelijks nieuws natuurlijk gratis toegankelijk. Want ik zie het liefst dat mensen liever naar TPO gaan dan, noem eens wat, NU.nl. Of de Volkskrant. Of Teletekst.

TPO Next Nieuwsbrief

Ik doe geen beloftes over hoe snel dit zich allemaal gaat ontwikkelen, ik doe wel de belofte dát het zich allemaal gaat ontwikkelen. De plannen zijn er in elk geval, de enige factor die nu nog speelt, is: tijd.

Ik zeg: over 10 jaar zijn we de grootste van Nederland. Want ik zeg ook: je moet de ambitielat zo hoog mogelijk leggen. Een topkok is pas een topkok als ‘ie sterren heeft, nietwaar?

Enfin. Wil je op de hoogte blijven van deze plannen en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de speciale TPO Next Nieuwsbrief. Als ik wat te melden heb, ben je de eerste die het hoort!

https://tpo.nl/2023/08/31/nog-0-dagen-0-uur-en-0-minuten-2/