Over Ons

Welkom bij Podjepolitiek – jouw bron voor betrouwbaar politiek nieuws en het ontmaskeren van fake nieuws. Wij zijn een team van gepassioneerde journalisten die vastbesloten zijn om de waarheid over politieke kwesties te achterhalen en deze met onze lezers te delen. Onze thuisbasis is Kerkrade en we zijn trots om deel uit te maken van de gemeenschap hier.

Bij Podjepolitiek geloven we dat burgers het recht hebben om goed geïnformeerd te zijn over wat er in hun land en regio gebeurt. Daarom brengen we dagelijks het laatste politieke nieuws en analyseren we deze om betekenisvolle en bruikbare informatie te bieden. We willen onze lezers niet alleen informeren, maar ook betrekken bij de belangrijkste politieke kwesties van onze tijd.

Daarnaast zetten we ons in om fake nieuws aan de kaak te stellen en te weerleggen. We weten hoe belangrijk het is om de feiten van de fictie te scheiden, vooral als het op politieke kwesties aankomt die ons allemaal raken. Daarom volgen we strikte journalistieke standaarden en weigeren we te bezwijken aan clickbait-tactieken die de waarheid verbergen in ruil voor oplages.

Bij Podjepolitiek zijn we trots op onze toewijding aan feitelijkheid, transparantie en integriteit. We hopen dat je ons blijft volgen, zodat we samen kunnen blijven werken aan een betere toekomst voor ons allemaal. Bedankt voor je steun!